Scroll to top

Festival paint en glitter bar

festival schmink en glitter voor je (volwassen) event

Geef je een feest in festival-stijl of mag het gewoon lekker glamorous zijn? Denk dan aan onze paint- en glitterbar. Leuk voor glow in the dark- feesten, kerst en nieuwjaarsfeestjes, festival-parties, discofeesten of andere themafeesten. Met de paint & glitterbar voorzien we echt al je gasten van een feestelijke touch naar keuze. We nemen niet alleen onze paint mee ook glitter en bling. Zo bieden we ook een optie voor de gasten die paint (nog ;-)) wat te heftig vinden. Daarnaast bedienen we met de paint & glitterbar nog meer mensen bedienen per uur; glitter of bling aanbrengen gaat sneller dan paint.

Selfie!

Om de paint- en glitterbar nog feestelijker te maken nemen we een grote verlichte make-up spiegel en een uv/blacklightspot mee. Dat wordt gegarandeerd een trekker en een selfie- hotspot!

Paint; schmink voor volwassenen

Bij schmink denk je al snel aan kinderschmink maar ook volwassenen vinden het vaak geweldig om zich te laten schminken of painten. Bij volwassenen maken we mooie eyedesigns afgestemd op hun wensen en passend bij hun outfit en/of het thema van de avond. Klein en subtiel of opvallend en artistiek, man of vrouw, oud en jong, uiteindelijk vindt iedereen het leuk om mooi versierd te worden.

Festival glitter, more is more!

Je gasten kunnen kiezen voor een mooie kleurenmix uit onze uitgebreide collectie face- hair- en bodyglitter. Dat kan subtiel, van een klein glittertje bij het oog tot een complete glitterbaard. Glitter maakt alles beter! We hebben glittergel, glittercreme of glitter-haargel of losse glitter in alle mogelijke kleuren, passend bij elke denkbare outfit. Op aanvraag kunnen we ook biodegradable  of neon/UV reactieve glitter meenemen. Shine on!

Bling voor die glamoreus festival-look

Voor gasten die echt van glimmers houden hebben we ook handgemaakte blingclusters. Dit zijn kant en klare blings in prachtige kleurencombinaties van kleurig en uitgesproken tot zacht en neutraal. We plakken deze op het gezicht en maken en het af met glitter in een bijpassende kleur… voilà; glamoureus en festival-ready! Onze blings hebben meteen die wow-factor. Voor de gasten die durven zijn er blings met veertjes, vleugeltjes en zelfs unicorn-hoorntjes. Hoe sprookjesachtig wil je t hebben? De bling clusters zijn herbruikbaar dus voor je gasten een leuk souvenir van jouw feest. Onze blings zijn hygiënisch per stuk verpakt.

Set-up; wat nemen we mee als we komen?

Wij zorgen uiteraard voor een professioneel ogende set-up. We werken met compacte, verlichte zwarte koffers, tot de rand gevuld met kleurige schmink en glitter. Opengeklapt al een lust voor het oog! Daarnaast brengen voor de paint en glitterbar een soortgelijke kleinere koffer mee, gevuld met onze uitgebreide collectie hair- face- en body glitter en bling. Een verlichte make-up spiegel hebben we ook, zodat je gasten zichzelf uitgebreid kunnen bewonderen. Om de eventuele neon schmink lekker te laten knallen hebben we een uv spot bij ons. Tot slot hoort een professionele regisseursstoel voor de gast ook bij onze uitrusting en bij langere boekingen nemen we een in hoogte verstelbare draaikruk mee. We komen in representatieve bedrijfskleding en zorgen voor stijlvolle aankleding van het geheel. Een diner of ander geplaceerd event? Of blijken uw gasten wat terughoudend? Dan kunnen wij ook rondlopen met glitter en bling!

Liever niet in het gezicht? Bodypaint!

Mocht een gast niet in het gezicht geschminkt kunnen of willen worden maar hij of zij wil wel graag deelnemen aan de feestvreugde dan is een mooie arm, nek, decolleté, been of zelfs rugpainting ook een optie. Van een mooi en sierlijk bloemendesign tot stoer en edgy abstract design of lekker wild tijgerdesign. Uiteraard compleet met glitter.  Zo stelen ze alsnog de show!

Paint & glitterbar boeken?

Onze paint & glitterbar op jouw feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!