Scroll to top

Halloween schmink


Voor je trick or treat, buurtfeest, kinderfeestje en meer!

Brrrrr, hou jij ook zo van lekker griezelen? Halloween is de afgelopen jaren enorm populair geworden in ons land en (gelukkig!) niet meer weg te denken. Het stamt af van het ons bekende Allerheiligen en is dus eigenlijk niet zo ver van ons bed als we misschien denken…

Halloween schmink is voor alle leeftijden

Halloween is de perfecte gelegenheid voor jong en oud om eens lekker los te gaan met kostuums, attributen en schmink. Ben je bang je dat Halloween te eng is voor kleine kinderen? Niet nodig. Denk aan lieve heksjes, piraten, vriendelijke monsters, pompoentjes of regenboog-spinnenwebben. Halloween is echt voor alle leeftijden!

Geen halloween zonder schmink

Schmink is onmisbaar met halloween. Bij kleine kinderen houden we dat uiteraard grappig en luchtig maar bij oudere kinderen en volwassenen kan het vaak niet eng en bloederig genoeg! We schminken doodshoofden, zombies, monsters, heksen, sugar skulls, killer clowns, enge spinnen en boosaardige pompoenen. Een heel of half gezicht maar ook een fashionable eye-design voor de ladies. Zo kun jij in stijl gaan trick or treaten!

Halloween kinderfeestje

Is je kind in november jarig? Denk dan eens aan een Halloween kinderfeestje. Versier het huis met Halloween-decoraties, laat de kinderen bloedcakejes versieren en serveer groene heksendrank-limonade. Een Halloween speurtocht buiten doet het altijd goed en is relatief makkelijk uit te zetten. Het feit dat het dan al vroeg donker is helpt om het lekker spannend te maken. Vraag alle kinderen om verkleed te komen, zet een eng muziekje op en natuurlijk: halloween schmink!  Zo wordt het met echt een trhiller-night…

Wij schminken elk kind naar wens in een Halloween-thema, compleet met glitter. Eigen idee zijn welkom en voor de jarige is er een mooie bling in Halloween-thema als extraatje.