Scroll to top

Schminken


Kinderfeestjes, evenementen, bedrijfsfeesten en festivals

Kinderfeestjes

Een schminker inhuren voor een kinderfeestje? Dat kan! Wanneer gewenst stemmen we vooraf een thema af zoals prinsessen, jungle, zeemeerminnen, frozen of superhelden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een thema als glow in the dark, tropical, dieren en natuurlijk unicorns. Leuk voor kids van verschillende leeftijden. Voor kinderfeestjes hanteren wij een speciaal tarief. Wij werken in IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Utrecht en omgeving.

Evenementen

Geef kleur aan je evenement met Lot & Loes Schmink! Wij komen graag op je koopavond, buurtfeest of braderie in de regio Utrecht. Succces gegarandeerd!

Bedrijfsfeesten

Entertainment nodig voor de kinderen van je werknemers of klanten? Schmink tovert altijd een lach op het gezicht van de kids! Op verzoek schminken we het logo in de kleuren van het bedrijf.

Festivals

Ook voor volwassenen blijft schmink en glitter leuk! Lot & Loes zijn daarom ook in te huren voor festivals. Wij voorzien de bezoekers van festivalschmink en festivalglitters.

Carnaval

Mooi kostuum geregeld voor Carnaval? Dat verdient mooie bijpassende schmink. Lot & Loes staan voor je klaar. Ook voor groepen.

Halloween

Halloween (buurt)feest of ben je figurant tijdens Halloween? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Sinterklaas

Natuurlijk schminken we ook op Sinterklaas feesten. Uiteraard helemaal in het thema Sint & Piet!