Scroll to top

Festival schmink


Schmink en glitter voor volwassenen

Schmink is ook leuk voor volwassenen of tieners, denk aan festival schmink, festival paint of festival glitter. We schminken dan chique, flowy of juist abstracte eye- en voorhoofd designs. Uiteraard voorzien van veel glans en glitter. Iets voor jou?

Festival paint en glitter

Je hebt het vast wel eens gezien op een festival, feest, vakantie of social media; mooie bohemian achtige make-up met steentjes, metallic kleuren en vooral heel veel glitter. Festival schmink dus! Vooral op feestjes (of bruiloften) met een Ibiza-achtig thema zie je ze voorbijkomen. Prachtige uitbundige gezichten die het feest nog meer sfeer geven. Ook Lot en Loes zijn in te huren voor je festival schmink. Is festival paint op je gezicht toch nog even een brug te ver dan kunnen we ook een mooi armdesign maken. Jij bepaalt hoe extravagant het mag worden.

Tip: voor feestjes met blacklight kunnen we ook designs maken met neonpaint. Deze is glow-in-the-dark en geeft dus een extra spectaculair resultaat!  

Festival glitter, ook voor mannen!

Festival schmink alleen voor vrouwen? Welnee! Waar de vrouwen veelal vragen om verfijnde flowy designs met krullen, bloemen en vlindervleugels hebben we voor de mannen een aantal stoere ontwerpen. Met deze meer hoekige, abstracte designs kunnen ook de mannen prima voor de dag komen. De mannendesigns krijgen bv een graffiti-achtig thema, een tijger-look of een abstracte kunst-vibe. En als jij als man toch gewoon een mooi flowy bloemendesign wil juichen we dat alleen maar toe natuurlijk… 

Professionele festival paint

Wij doen festivalschmink voor zowel mannen als vrouwen vanuit een uitgebreide, mooi ogende setup. We gebruiken professionele materialen en houden alle benodigdheden zoals kwasten goed schoon. Feestgasten nemen plaats op onze speciale stoelen en in overleg kiezen we een design dat zo uitbundig of discreet is als zij willen. Vaak stemmen we de kleuren af op de outfit van degene die geschminkt wordt voor een mooi gebalanceerd resultaat. De ervaring leert dat dit op zich al een attractie is; mensen verzamelen zich om ons heen om te zien hoe hun collega, vriend of kennis mooi gepaint wordt. Na het painten wordt het resultaat geshowd en uitgebreid bewonderd, wat anderen weer aanzet om ook in onze stoel plaats te nemen.

Festival schmink voor ieder feestje

Festival paint komt niet alleen tot z’n recht op festivals; integendeel! Je kunt er je bedrijfsfeest, teamuitje, jubileum, bruiloft, straatfeest of andere viering een superfeestelijk tintje mee geven. Het painten is een vermakelijke happening op zich en daarna geniet iedereen nog het hele feest van zijn eigen mooie creatie en van die van zijn mede-feestgangers. Succes gegarandeerd!

craftngo festival paint set-up