Scroll to top

Kerst schmink

Maak je kerstfeest compleet met schmink en glitter

Kerst is een magische periode; Lichtjes, versiering, kadootjes, gezelligheid en samen zijn…  Iedereen doet zijn best er mooi uit te zien. HET moment om te stralen! Liefst een beetje chique, compleet met glitter en bling in kerstkleuren zoals goud, zilver, rood…Heerlijk shinen in het licht van de kerstboom. Mooie kerst schmink voor groot en klein maakt het nog feestelijker. Dus organiseer jij een event met kerst? Een kerstborrel, kerstdiner op het werk, een familliefeest of oud en nieuw party? Voor kinderen of volwassenen? Schmink maakt je feest levendig en extra magisch.

Kerst schmink voor kinderen

Schmink is altijd een feest voor kinderen. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en even onderdeel zijn van een sprookje. Met kerst kunnen ze kiezen uit bijvoorbeeld een rendier, kerststerren, kerstmuts of een heuse kerstunicorn. Voor de stoere kleine gasten hebben we een tof kerst-graffiti design. Helemaal in kerstsfeer!

kerst schmink kerstster

Kerst schmink voor volwassenen

Voor volwassenen maken we mooie eyedesigns in kerstsfeer met veel glitter en bling. De kleuren stemmen we uiteraard of op jouw thema of op de voorkeur van de gasten. Chique en volwassen maar voor de grapjas van het team is een kerstmuts of rendier natuurlijk ook mogelijk ;-). Een flinke hoeveelheid glitter maakt het af. De schmink is gegarandeerd het gespreksonderwerp van de avond!

Kerstman schminken

Mocht je een kerstman willen inhuren dan kunnen we deze ook schminken. De kerstman is immers oud, met een gezellige rode neus en wangen. Die kunnen wij verzorgen! Ook het aanbrengen van pruik, baard of wenkbrauwen is geen probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geen kerst- maar een winterfeest?

Organiseer je een feest maar wil je het breder houden dan kerst? Geen probleem. We schminken ook in winterthema met bijvoorbeeld een ijsbeer, sneeuwpanter, ijsprinses of sneeuwpop. Sneeuwpret zonder sneeuw!

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor kerst schmink en glitter op je kerstfeest? Neem gerust contact met ons op!