Scroll to top

Kinderfeestjes

Waar is dat feestje?

Uiteraard schminken wij ook op kinderfeestjes. Voor kinderen is schminken een feest. En wat is er dan leuker dan schminken speciaal voor JOUW feest? Als er iemand speciaal voor jou langskomt met een enorme koffer vol prachtige kleurtjes en glitter om jou en je vrienden en vriendinnen sprookjesachtig mooi of superstoer te maken?

Kinderfeestjes- special

Voor kinderfeestjes in de regio Utrecht hebben wij een speciaal voordelig tarief, dit vind je bij onze tarieven. We komen langs met onze uitgebreide setup; een grote koffer vol schmink en glitter in alle mogelijke kleuren en een professionele make-up stoel voor de kinderen om op te zitten. Als het tijd is mag de jarige natuurlijk als eerste plaats nemen op de hoge stoel!

We hebben een uitgebreid schminkmenu maar als de kinderen zelf een idee hebben kunnen we dat natuurlijk overleggen. We nemen de tijd voor elk kind om mooie kleuren te kiezen, details toe te voegen en lipstick op te doen. Het geheel wordt afgemaakt met hoogwaardige glitter. Dit is een verschil met hoe we op grote events werken. We komen speciaal voor het feestje en de kinderen krijgen dus alle aandacht!

Extra aandacht voor de jarige

Voor de jarige hebben we iets speciaals; een mooie handgemaakte bling (facejewel) naar keuze voor op de schmink. Deze brengen we met huidlijm aan op het voorhoofd en dit geeft de schmink direct een extra wauw-factor. Deze blings laten we speciaal maken en ze zijn per stuk hygiënisch verpakt. Het geeft de jarige meteen een leuk aandenken aan ons bezoek want deze blings zijn herbruikbaar.

Thema kinderfeestjes; dino’s of unicorns?

Bepaalde themas zijn en blijven populair bij kinderen. Unicorns en regenbogen bijvoorbeeld, of dino’s. Heb je een speciaal thema, geef dat dan aan ons door zodat wij ons daarop kunnen voorbereiden. Vaak zien we echter dat vooral bij jongere kinderen de gasten graag de jarige volgen. Dus kiest de jarige een panter dan lopen er ineens 8 panters. Ook erg leuk om te zien is dat de kinderen die geschminkt zijn met elkaar in gaan spelen in hun rol. Schminken stimuleert fantasiespel!

Lot of Loes op jouw kinderfeestje?

Dat kan! Wij schminken kinderen vanaf 3 jaar. Onze speciale kinderfeestjes deal geldt in de regio Utrecht en tot maximaal 10 kinderen. Plaats je aanvraag direct of bekijk eerst onze tarieven.