Scroll to top

Neon schmink

Glow in the dark of neon schmink

Glow in the dark paint, uv-paint, neon schmink… we bedoelen hetzelfde. Het is in feite een neon kleur die licht geeft in het donker als het beschenen wordt door een UV-lamp, ook wel blacklight genoemd. Een heel technische uitleg voor een fenomeen wat elke keer weer verrast en verwondert; glow in the dark. Een zeer geliefd party thema waarbij neon paint eigenlijk onmisbaar is…

Jeugdsentiment? Organiseer een glow in the dark feestje!

Veel van ons herinneren het zich nog wel; de glow in the dark party. Lekkere 90’ s muziek op en gekleed in kekke neonkleuren zoals roze, oranje, geel en groen, met gaashemdjes en beenwarmers. Blacklight aan en gaan! Door het toevoegen van neon schmink til je je glow in the dark feestje naar het volgende niveau. Onze creaties spatten van gezichten, armen en benen af. Jong en oud zijn verzot op het effect van neon schmink. Zelfs bij de heren is de schroom vaak snel verdwenen en doet de stoere neon-paint het altijd goed.

Glow in the dark setup met blacklight

We schminken in overleg op het gezicht, kale hoofden, hals, decolleté, rug, armen of benen. Ook erg leuk; bestaande tattoos pimpen met neon schmink. Niets is te gek! More is more geldt doorgaans op glow in the dark parties.  En voor degenen die nog niet zo goed durven hebben we altijd nog neon-glitter voor lichaam, haar of gezicht bij ons ;-). Zo is er voor ieder wat wils.

Als je ons boekt voor een glow in the dark of neon party nemen we naast neon schmink en neon glitter ook een grote make-up spiegel en een UV- ofwel blacklight spot mee. Zo kunnen je gasten hun creaties meteen in full effect bekijken. Gegarandeerd dat hier veel selfies gemaakt zullen worden!

Neon schmink op jouw feest?

Lot en Loes voorzien je gasten graag van kleurrijke creaties. Bekijk onze tarieven of neem direct contact op via onderstaande button!