Scroll to top

Schmink voor kinderen


Een succes op ieder feest of event

Verhoog de feestvreugde met schmink

Wat is er leuker voor kinderen dan schmink? Schminken voor kinderen is op elk event of feest een succes. Zeker in de leeftijd van 3 tot 11 jaar zijn de meeste kinderen dol op schmink. Het geeft kinderen de kans hun fantasie te gebruiken, elke leeftijdsgroep op hun eigen manier. Voor elke leeftijdsgroep geldt dat flink wat glitter natuurlijk niet mag ontbreken. Met het inhuren van schmink op je feest op event zit je altijd goed bij je jonge gasten! Daarbij verhoogt het de feestvreugde. Zeg nou zelf; die kleurrijke geschminkte koppies; daar word je toch blij van?

Schminken voor kinderen tussen 3 en 5 jaar

In de leeftijdsgroep zien we dat de kinderen echt een rol aannemen als ze geschminkt worden. Ze willen niet alleen geschminkt worden als tijger, ze zijn dan meteen ook een tijger! Dit geeft extra sfeer op je feestje of event wanneer de kinderen in hun rol met elkaar spelen. Zeer populaire schminkjes bij deze leeftijdsgroep zijn; unicorn, prinses, poesje, dino of tijger. In deze leeftijdscategorie geldt dat niets te gek is; hoe meer hoe beter!

Schminken voor kinderen van 5 tot 8 jaar

Ook in deze leeftijdsgroep vindt schmink gretig aftrek. Ze kijken bij elkaar af wat ze mooi of leuk vinden en willen graag met vrienden of vriendinnen hetzelfde geschminkt worden. Heel gezellig! Populaire schminkdesigns in deze leeftijdsgroep zijn nog steeds de unicorn, maar ook een zeemeermin of een panter. Voor de liefhebbers van stoer is er nog steeds de dino, maar ook Spiderman of een enge spin.

Schminken voor kinderen van 9 tot 11 jaar

Hier zien we dat kinderen vooral kiezen voor stoere of juist mooie, wat volwassener designs. Er wordt druk overlegd en samen gekozen. Twijfelaars worden door de durfals over de streep getrokken. De designs mogen nu wat volwassener zijn, denk aan een bloemenkroon of tropische bloem, graffiti, de voetbal of een horror-clown.

Kinderschmink op je feest of evenement

Je kunt Lot & Loes inhuren voor je bedrijfsfeest, evenement, maar natuurlijk ook voor een kinderfeestje of verjaardag. Op onze tarievenpagina vind je alle mogelijkheden! Vragen of een speciaal thema? Vraag het ons gerust.