Scroll to top

Schmink voor volwassenen


Schmink en glitter voor dat extra wow-effect op je feest

Zo mooi kan schmink zijn

Schmink alleen leuk voor kinderen? Nee natuurlijk niet! Schmink is ook leuk voor volwassenen. En niet alleen voor Halloween of carnaval. Schmink voor volwassenen geeft je evenement of feest net even dat feestelijke tintje. Denk je nu vooral aan clowntjes, vlinders en piraten? Lees dan vooral verder om te ontdekken hoe mooi en volwassen schmink kan zijn!

Festivalpaint; volwassen schmink

Schmink voor volwassenen is ook wel bekend als festivalpaint. Echter dit soort schmink is al lang niet meer uitsluitend voor festivals. Ook bedrijfsevenementen, kerstfeesten, nieuwsjaarsparties, strandfeesten, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden zijn geschikt om schmink voor volwassenen in te zetten. Dat kan chique en ingetogen maar ook lekker artistiek en uitbundig, passend bij de aard van het evenement en jouw gasten.

Schmink voor volwassenen op maat

Van een mooi subtiel bloemendesign tot een knallende neon-creatie. We kijken naar de gelegenheid en naar de individuele gast en bespreken zijn/haar wensen. Ook voor mannen dus, ja ;-). Bij onze schmink voor volwassenen houden we jouw thema natuurlijk in gedachten, of dat nu glamourous, festival, glow in the dark, disco of misschien een specifiek kleurthema is zoals goud of zilver.

Geen schmink, toch glitter & glamour

Wie houdt er nu niet van glitter als er iets te vieren is? Naast schmink voor volwassenen hebben wij een uitgebreide collectie glittergels en -cremes in alle mogelijke kleurmixen. Zo hebben wij bij elke outfit een passende glitter voor gezicht, haar of lichaam. Glitter is ook een goede keus voor gasten die wel willen stralen maar schmink (nog) net even teveel vinden. Zo is er dus voor ieder wat wils! En bij onze paint- en glitterbar bieden we daarnaast ook een uiteenlopende collectie handgemaakte blingclusters voor degenen die echt gek zijn op bling en juwelen. Deze brengen we aan op het gezicht voor een instant wow-effect.

Instant wow-effect op je feest

Doorgaans zijn volwassenen verrast en verbluft als ze zichzelf geschminkt in de spiegel zien. En als er eentje begint, volgen er meer… De persoonlijke aandacht en afstemming wordt op prijs gesteld en meestal komen de gasten daarna terug met vrienden of collega’s om zich ook te laten schminken of glitteren. Er wordt gelachen, gekeken en bewonderd en dit draagt draagt op zich al bij aan de feestvreugde. Los van hoe feestelijk het eruit ziet, al die mooi versierde gasten; schmink voor volwassenen is echt een toevoeging aan je feest of event.

Schminker boeken

Schmink op je themafeest, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Lot en Loes zijn graag van de partij. Bekijk de mogelijkheden bij onze tarieven! Speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.