Scroll to top

Sinterklaas schmink

Oh, kom er eens kijken…

Hoe mooi wij alle kinderen maken met sinterklaas schmink! Als de Sint komt is het feest. Heel Nederland staat op z’n kop. Een heerlijk oer-Hollands feest dat gepaard gaat met opwinding, echt Sint-lekkers, gezelligheid, kadoos, liedjes grappige gedichten, hilariteit en veel kleur. Voor de kleintjes de spannendste tijd van het jaar! En welk kind vindt het nou niet leuk om zich te verkleden als Piet of zelfs Sinterklaas? Speciaal voor hen hebben we onze feestelijke Sinterklaas schmink.

 

Sinterklaas schmink; niet alleen roetvegen!

Misschien denk je bij Sinterklaas schmink meteen aan roetvegen. Die doen we natuurlijk ook maar daarnaast nog veel meer! Wat dacht je van een mooie mini mijter, Pietenmuts of een Sint-kroon? Een pakjes regenboog of een chocoladeletter met strooigoed? Voor de stoere kids hebben we een Sint-graffiti en uiteraard de oude vertrouwde roetveeg-Piet maar dan wel met een feestelijke twist…

Sinterklaas schmink op je zakelijke event

Omdat Sint-feesten veelal op het werk van plaatsvinden en er veel belangstelling is voor sinterklaas schmink houden we de designs klein. Zo kunnen we veel kinderen voorzien van een extra feestelijk tintje. Dus organiseer je een Sinterklaasfeest voor jouw bedrijf denk dat eens aan schmink om de feestvreugde verder te verhogen. Uiteraard kunnen we bij kinderen die niet op het gezicht geschminkt mogen of willen worden een mooie Sinterklaas schmink op de arm maken.

 

Sinterklazen en pieten zelf ook welkom!

Wij kunnen sinterklaas en zijn pieten zelf ook voorzien van schmink. De typische Sinterklaas -veroudering en het aanbrengen van baard, pruik en wenkbrauwen voor de Sint is geen probleem. Overleg dit wel even vooraf zodat we de juiste spullen bij ons hebben. Ook de Pieten voorzien wij in overleg graag van schmink. Roetveeg of regenboog, ultrasnel of uitgebreid met een basis, lichte oogmade up, lipstick en glitter.