Scroll to top

Unicorn feestje


Schminken in unicorn thema

Every girl loves unicorns! Unicorns zijn ons meest gevraagde schmink-ontwerp. En terecht; unicorns zijn nu eenmaal cute en cool, geliefd bij jong en oud. Zeker in combinatie met de bijbehorende rainbows en glitter.

Unicorn-rainbow-glitterfeestje

Dus is jouw dochter (of zoon uiteraard) gek op unicorns, regenbogen en glitter? Overweeg dan eens een unicorn-feestje. Versier de kamer in regenboogkleuren of unicornpastels en bedek de tafel met glitterconfetti. Maak unicorncakejes met glitter en pastelkleurige versiering. Of voor iets oudere kinderen een unicorn-milkshake met alles erop en eraan, alles uiteraard ook in mierzoete kleurtjes. Met dit thema kun je helemaal los! Maak het zoet en schattig voor de kleintjes en overdreven en een tikje sassy voor de oudere meiden (of jongens). Diademen met unicorn-hoorns mogen natuurlijk niet ontbreken!

Unicorn schmink glamour style

Het unicorn-thema leent zich perfect voor schmink. Het thema is zo populair dat we verschillende versies doen; de kleurrijke Unicorn met regenboogvleugels, het unicorn masker met schattige oortjes en een unicorn gezicht met flowy haardos voor op de wang, het voorhoofd of in een armdesign. We gebruiken regenboogschmink, steentjes en volop glitter. We hebben glitter in alle kleuren van de regenboog maar ook grove gekleurde Chunky glitter of neon glittermix; more is more als het om Unicorns gaat! Voor de mama’s (of papa’s ) die dit leuk vinden hebben wij een zelfs een subtiel unicorn eyedesign… why not? Je zoon of dochter vindt het vast fantastisch!

Ook glittertattoos zijn hier prima te gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om ons de tattoos te laten zetten of bij ons een compleet professioneel doe-het-zelf setje te kopen zodat alle kinderen met schmink én bijpassende multicolor glittertattoo naar huis gaan. Voor de jarige is er glamourous bling in zoete kleurtjes naar keuze als extraatje. Heb je vragen? Neem contact met ons op!