Scroll to top

Zeemeermin feestje


Schmink in zeemeermin thema

Diep in de zee… De onderwaterwereld is magisch!  Zeemeerminnen als mythische wezens winnen aan populariteit. Met hun zachte glimmende kleuren, parelmoeren staarten en lange wapperende haren zijn ze de droom van vele kleine (en grote ;-)) meisjes.

Mermaid hair

Wil jouw dochter liefst ook een zeemeermin zijn? Zou ze het liefst haar haar in mermaid-style roze, lila en turquoise verven? Dan maak je haar vast blij met een zeemeerminnen- of Onder Water feestje. Kleine tip: het voordeel van het Onder Water-thema is dat je daar ook eventuele jonge zeemeermannen mee aanspreekt.

Diepzee-decoraties

Een Zeemeerminnen-feestje of Onder Water-feestje begint natuurlijk met diepzee-decoraties zoals schelpen en parels en allerlei tinten blauw. Spelletjes met water zijn altijd leuk! Serveer blauwe cakejes met pareltjes of schelpjes van suiker of laat de bezoekers deze zelf versieren. Laat ze meezingen met de hits van Ariel uit de Kleine Zeemeermin of draai een waterig ambient muziekje voor de oudere meiden. Als finishing touch misschien wat blauw licht?

Zeemeermin schmink, dolfijnen en haaien

Met schminken kunnen we helemaal los op dit thema. We hebben speciale doosjes met overlopende zeemeermin-kleuren, shimmer-glanskleuren en schubbensjablonen. Een sprookjesachtige zeemeerminkroon of een zwierige zeemeerminstaart op het gezicht of de arm; het kan allemaal. Zelfs liefhebbers van dolfijnen kunnen hun hart ophalen; ook die kunnen we in een schminkontwerp verwerken. Iriserende glitter in zachte kleuren en lekker veel chunky glitter maken het af. Voor jongens kunnen we een zeemonster of enge haai maken op gezicht of arm; helemaal in het thema en toch stoer.

Parelmoer-glittertattoo

Je kunt ook dit thema prima aanvullen met glittertattoos. Een uitkomst voor kinderen die niet willen of kunnen schminken We kunnen zachte iriserende kleurtjes gebruiken als wij de tattoos zetten om deze te laten passen binnen het thema. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de tattoos te zetten of het oudere kinderen bij elkaar te laten doen na een korte instructie. Je kunt bij ons een professioneel glittertattoo-setje kopen. Zo gaan ze extra mooi naar huis; met schmink én een glittertattoo!