Scroll to top

Schminkteam op maat

Lot en Loes zijn samen rond 2020 begonnen. Wat zijn we gegroeid sinds die tijd! En hoewel we nog steeds het liefst samen werken, is ons team inmiddels uitgebreid met een aantal andere professionele en getalenteerde schminkers, festivalpainters en glitterartists. Dit is handig bij grotere opdrachten waarvoor meer schminkers nodig zijn. Of in het geval van meerdere opdrachten op hetzelfde moment. Ook als we onverhoopt ziek of verhinderd zijn, is het fijn dat we op een betrouwbaar netwerk kunnen rekenen.

Zeker van goede schminkers

Zo ben je er als opdrachtgever zeker van dat ‘ja’ ook echt ‘ja‘ betekent. Als we zelf niet kunnen of er meer schminkers nodig zijn, zorgen we voor passende collega’s om ons te vervangen of aan te vullen. Hierbij kijken we als eerste naar de kwaliteit en professionaliteit van de betreffende schminker. Zij moeten natuurlijk wel de echte Lot en Loes Wow! factor kunnen bieden waar wij voor staan en waar onze klanten ons om kennen. Daarnaast zijn ze vlot, professioneel en representatief. Ook niet onbelangrijk! Tenslotte zorgen we dat ons team goed geïnformeerd en voorbereid op pad gaat.

Schminkteam voor alle schminkactiviteiten

We hebben collega’s waar we graag mee werken in verschillende disciplines: kinderschminken, festivalpainten, glitters en glittertattoos zetten. Elke collega die we inzetten werkt met professionele, hoogwaardige materialen en up-to-date designs. Ook zorgen wij voor de financiële afhandeling zodat je daar als opdrachtgever één en dezelfde contactpersoon voor hebt. We willen echter wel benadrukken dat wij geen ‘uitzendbureau’ voor schminkers zijn. We proberen zo veel mogelijk zelf te komen en doen onze uiterste best om goede vervanging of aanvulling te regelen als we zelf niet kunnen of er meer bezetting nodig is.

Tarieven schminkteam

Wij proberen uiteraard aanvulling of vervanging te regelen binnen onze tarieven. Soms lukt dat niet omdat een schminker bijvoorbeeld van verder weg moet komen en meer reiskosten berekent. Wij geven dan nog steeds de voorkeur aan die schminker omdat kwaliteit bij ons voorop staat. Dit laten wij tijdig weten en bespreken wij op een transparante manier. Wij rekenen een kleine fee voor het administreren en regelen. Zodat jij altijd de Lot en Loes Wow! factor op je event hebt!

Prijsopgave?

Neem dan contact met ons op. Vul hiervoor onderstaand formulier in dan nemen we binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op.