Scroll to top

Workshops schminken

Zelf leren schminken? Je kunt ons ook inhuren voor een workshop! Zou jij het leuk vinden om je kinderen of leerlingen, kinderen uit de buurt, neefjes/nichtjes op een professionele manier te leren schminken? Dat kan natuurlijk! Of ga je liever gezellig aan de gang met een stel vriendinnen om elkaar mooi te maken en in vol ornaat de deur uit te stappen? Kan ook! Ook organiseren we rond thema feestdagen in het jaar workshops op inschrijving.

Ons aanbod schmink workshops

  • Festival schmink volwassenen

  • Kinderschmink introductie

  • Kinderschmink vervolg

  • Thema workshops rond carnaval & Halloween

Workshop Festivalschmink volwassenen

Een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag; samen een festivalschmink leren maken! Met een groep van max 8 personen leer je in ongeveer 2,5 uur een tof festival eyedesign aanbrengen in de kleuren van jouw keuze, compleet met lekker veel glitter. Je oefent op elkaar dus je gaat mooi geschminkt de deur uit, klaar voor een feestelijke avond! We komen op locatie en nemen alle benodigdheden mee. Tijdens de workshop wordt stap voor stap uitgelegd hoe je tot het design komt en uiteraard komen de basistechnieken aan bod. Tussendoor mag er gelachen worden natuurlijk!

Workshop Kinderschminken introductie

Schminken is voor kinderen altijd een feest. Dus werk jij op een school of kinderdagverblijf, doe je vrijwilligerswerk met kinderen of vind je het gewoon leuk om je eigen kinderen of andere kinderen te schminken? Dan is onze workshop ‘Kinderschminken’ introductie voor jou. We behandelen alle basistechnieken zoals sponzen, lijnwerk, tijgerstrepen, druppels en stippen. Verder leer je het nodige over materiaal en schminken we een basisdesign op elkaar. Zo leer je in ongeveer 3 uur de basis van het kinderschminken. Wij zorgen voor alle materiaal en voorbeelden en komen op locatie. Jij zorgt voor een groep tot maximaal 8 personen. Voor het basisdesign kun je kiezen tussen een tijger of een vlinder.

Workshop kinderschmink Lot en Loes

Workshop Kinderschminken Vervolg

Als je al de nodige basiskennis in het schminken hebt dan kun je bij ons ook nog een vervolg workshop doen. Dit is ook een mooie aanvulling op onze workshop kinderschminken Introductie. We borduren hierin voort op de basiskennis en leren je kleurovergangen aanbrengen, krullen zetten en double dip flowers maken. Ook leer je met een sjabloon te werken en passen we het gebruiken van chunky glitters toe. Al je vaardigheden ga je zelf verwerken in een creatief schminkdesign als eindopdracht. Je oefent ook weer op elkaar, dit is de snelste manier om goed anderen te leren schminken. Deze workshop is de ideale combinatie met de introductie-workshop. Deze zijn ook achter elkaar te boeken als een volle trainingsdag. Ook deze workshop wordt op locatie gegeven aan max 8 personen. Wij zorgen voor alle materiaal.

Workshop kinderschmink vervolg

Thema schminkworkshops rond carnaval en Halloween

Carnaval en Halloween zijn niet compleet zonder schmink. Uiteraard kunnen wij je mooi schminken (zie ons aanbod prive boekingen op de pagina tarieven) of kun je zorgen dat je op een event bent waar wij staan. Maar misschien wil je liever zelf leren schminken? In deze periode bieden wij workshops op inloop of speciale themaworkshops voor groepjes. Dus wil je jezelf of je kinderen spectaculair schminken voor Halloween? Of wil je graag met een groepje zelf geschminkt naar carnaval? Tijdens deze workshops focussen we meteen op een bepaald design en leggen we je stap voor stap uit hoe en met welke materialen je dit aanbrengt. Vooral de carnavalsdesigns oefen je op jezelf. Zo kom je gegarandeerd goed voor de dag met Halloween of carnaval! Hou onze socials in de gaten; daar kondigen we deze themaworkshops aan en kun je zien voor welk design je je kunt inschrijven.

Workshop carnavalsschmink

Startersset schminken

Als je net begint met schminken is het aanbod aan materialen overweldigend. Er zijn veel verschillende soorten en merken op de markt en je ziet wellicht door de bomen het bos niet meer. De aangeboden schmink varieert ook nog eens sterk in gebruiksgemak. Om onze cursisten te helpen bieden wij desgewenst ook een startersset om zelf aan de slag te gaan. Deze set bevat alles wat je nodig hebt na de workshop. Zo weet je zeker dat je een goede en complete set hebt voor een mooie prijs!